Driv Idrettslag - Fotball

Driv Idrettslag - Fotball

Driv-Drøbak/Frogn torsdag kl.20.15 - siste nytt før kampen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 22. Mai 2019

Torsdag venter en ny utfordring for A-laget. Drøbak/Frogn 3 består av tidligere førstelagsspillere, ispedd noen juniorer og kan bli en tøff nøtt for Driv. Etter nederlaget i forrige runde bør blåtrøyene ta med seg alle poengene for å henge med i kampen om opprykk. 

Status tropp

Flere sliter fortsatt med småskader og må testes på oppvarming. Noen er bekreftet ute i en periode fremover. Flåten er enda ikke spilleklar, men er på bedringens vei da det rapporteres om en aktiv dansefot i helgene. Sven Hoff setter seg selv på sidelinjen et par uker, da hamstringen fortsatt river. Han vurderer alternativ trening og brettspill fremover. 

Kenneth Rustad er tvilsom til kampen da en dugnad i borettslaget står på trappene. - Uten meg får de ikke gjennomført dugnaden, har Rustad uttalt på trening. 

Stian Skøyum og Stein Arild Degrum er tilbake da de endelig er ferdig med leksene for i år. 

Mats Haug trøbler fortsatt med en kneskade og Matas Jakubonas har fortsatt prolapslignende tilstander i ryggen. Usikre kilder kan ikke bekrefte at Driv i disse dager jobber med å få på plass avtaler med en rekke aktører for å bedre spillernes helse og fysiske tilstand. De anonyme kildene som ønsker å stå fram, forteller at det er innledet samtaler med blant annet Kildevangen, ulike fysioterapeuter, samt Ignagard. 

Gledelig nyheter er det at Mathias Hov er spillerklar etter en koselig tur på Cruise (les: Danskebåten) 

Følgende spillere stiller til kamp:

Eirik Sørsdal, Marius Nyquist, Stein Arild Degrum, Fredrik Skøyum, Vemund Garden, Vetle Basma, Stian Skøyum, Waleed Ul-Haq, Anders Grøholt, Mathias Hov, Sean Olsen, Theo Jørgensen, Benjamin Røkeness, Jonas Hov, Marius Skøyum. 


Kampstart kl.20.15 på Mjær stadion.  0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline