Første møte med Grue cup, gutter f 2003

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 23. Sep 2013

Året 2013 var gutter født 2003 sitt første møte med den lille plassen litt utenfor Kongsvinger. Fredag var bilene pakket og vi dro samlet fra Clausen spente og forventningsfulle. Mer erfarne deltagere hadde visket oss i øret at det mildt sagt hadde vært vått de foregående årene på Grue. Men den optimistiske gjengen fra Ytre hadde bestilt lavoer (4 stk) og satset på govær. Og vi satset riktig:) Solen var med oss hele helgen. Riktignok kjente vi på at høsten var over oss da solen tok en pause og vi krøp inn i soveposene på kvelden. Men da tåken lettet på morgenkvistet var den tilbake og bidro til to flotte dager på gresslettene.

Da gutta dro på seg fotballskoa (svarte, gule, blå, rød) lørdag morgen, ble de mer eller mindre sittende på beina resten av helga:)
Det var en positiv gjeng som gikk på med godt mot.  Kun lørdag kveld ble de byttet ut med danseskoa da disco'n ble besøkt.

Mye bra spill var vi vitne til. Det svingte litt på prestasjonene (en tidlig morgen må vel kanskje ta litt av skylden) Men det var aldri noe å si på innsatsen til gutta. Noen seire og noen tap ble det. 

Det er ikke mye negativt å si om arrangementet på Grue. Jeg kommer vel egentlig ikke på noe i det hele tatt. At sommeren fortsatt ikke ville slippe taket bidro nok en del. Men jeg tror jeg kan snakke for alle trenerne som var med, at vi er mektig imponerte over dugnadsånden som legges ned her hvert år. Alt gikk på skinner fra morgen til kveld. Og disco'n var et kapitell for seg.

Dette frister til gjenntakelse. 

Stang inn Grue:)


Mvh
Vetle Halvorsen (trener G10)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.