A-laget jakter tre på rad i dag - siste nytt før kampen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 19. Mai 2019

Etter full pott på de to første kampene er det et lag stinn av selvtillit som jakter tre på rad i ettermiddag. Blåtrøyene tar turen til Seiersten og Badebyen Drøbak for å avslutte den tredje serierunden. (Foto: Magne Berg) 

Skader og sykdom har preget sesonginnledningen, men det har ikke satt noen stopper for poengfangsten. Full pott og tabelltopp er fasiten før denne runden. Riktignok har motstanden vært i beste fall variabel, men 15 scoringer er uansett bra. Skal posisjonen befestes er det kun seier som er godt nok mot badeguttene i ettermiddag. 

Flåten er fortsatt ute på ubestemt tid. Det ryktes at det lages sanger om han i disse tider, men dette er ikke toner som lar seg høre på store stå på Mjær stadion. Stian Skøyum skal konfirmeres, eller skal ihvertfall delta i en konfirmasjon. Han var noe usikker her, men har bestemt seg for å møte for å være på den sikre siden. Uansett er stopperkjempen uaktuell til dagens kamp. 

Stein Arild skal bli en god lærer og leser seg svimmel i disse dager før morgendagens eksamen. Fraværet har kommet beleilig for kapteinen som har slitt med en porøs ankel. Fredrik Skøyum og Sven Hoff må testes på oppvarmingen. Eldste Skøyum gikk av i forrige runde med en strekk i skinka, men håper å være klar i dag. Sven Hoff, lillebror til sin storesøster og storebror til sin lillebror og lillesøster, testes også før kampstart. Den berømte hamstringen byr stadig på utfordringer. 

Gladnyhet fra Vetle Basma som fikk byttet bort vakta si og er spilleklar i dag. Lysluggen, som allerede har fem scoringer på samvittigheten, har virkelig blomstret så langt i år og er pollen-allergiske backers store mareritt denne våren. 


Det ryktes at nysignering Waleed Ul-Haq får sin debut fra start i dag. Mathias Hov meldte forfall tidligere denne uken grunnet cruise. Det er sterke påstander om danskebåten... 

Troppen som reiser til Drøbak.

Eirik Sørsdal, Sven Hoff, Marius Nyquist, Fredrik Skøyum, Kenneth Rustad, Vemund Garden, Vetle Basma, Anders Grøholt, Sean Olsen, Waleed Ul-Haq, Theo Jørgensen, Benjamin Røkeness, Jonas Hov, Marius Skøyum, Christer Finnerud. 

Kampstart er kl.16.00 på Seiersten Stadion.  




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.