Sterk seier til J14 i KM-serien

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 8. Mai 2019

Drivs jenter 14 spilte tirsdag bortekamp mot Tistedalen fra Halden. Kampen på naturgresset endte med en knapp, men sterk seier til jentene våre.

Jentene født 2005 spiller i år 11er for første gang og er med i KM. (Kretsmesterserien) Jentene stod med èn seier på de tre første kampene før turen til svenskegrensa. Etter en strålende forsvarskamp stod blåtrøyene igjen med 3 poeng og årets andre seier. Mari Østvaag, datter av den tidligere lynvingen Aslak Østvaag, scoret begge målene.

En lang biltur til Tistedal, ble kronet med en meget «digg» 3’poenger (1-2) Vertene spilte veldig bra og presset på veldig i 1.omgang (0-0), men mange gode keeper-prestasjoner holdt oss inne i kampen. Driv-jentene var mer «på» i andre omgang og jobbet og sleit seg til seier. Var nok litt uvant med naturgress...Uansett, veldig gøy å vinne slike tette kamper uttaler hovedtrener Henning Stubberud.

Neste kamp for jentene er førstkommende mandag på Mjær stadion. Da kommer Ås på besøk, kampstart kl.19.45.