Møter serielederen onsdag: - Poeng her skal koste dem dyrt

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Sep 2018

Onsdag tar A-laget i mot serieleder Oppsal til årets siste hjemmekamp på Mjær stadion. Guttene fra drabantbyen har forlengst sikret opprykket og sikret serietittelen i forrige runde. Oppgjøret på Trasop i mai ble dramatisk da Driv måtte spille over halve kampen med en mann mindre etter at Stian fikk det røde kortet rett før pause. Til tross for det klarte blåtrøyene å klore med seg ett poeng.

Og akkurat ett poeng har vært gjennomgangsmelodi for A-laget denne høsten. De siste fem kampene har endt uavgjort og de blå har med det enda ikke tapt så langt i høst. Coach Randem tror trenden fortsetter onsdag kveld. - Gutta mine gir seg aldri, noe de har vist i hele år. Oppsal skal få det tøft og poeng her skal koste dem dyrt fortsetter Randem. 

Coach har de aller fleste tilgjengelig før onsdagens kamp og håper den faste publikumskaren, samt noen flere tar turen. Høsten byr på fint, mildt vær og kiosken holder som vanlig oppe med noe godt i koppen og Vangebolle til kroppen. 

- Vi kan sikkert diskutere kvaliteten, men underholdningen kan ingen tas oss på. Vi er jo i underholdningsbransjen og det er aldri kjedelig å følge A-laget avslutter Randem. 

Avspark onsdag 19.september kl.20.15 på Mjær stadion.  


kl 18–24
Opphold
15°0,0-0,2 mmLaber bris, 6 m/s fra sør-sørvestLaber bris, 6 m/s fra sør-sørvest

  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.