Allergien herjer for A-laget: - Jeg nyser bare jeg tenker på mål

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 8. Jun 2018

(Driv-OSI 2-3) Sjansesløseri fortsetter for Driv, som nok en gang kastet bort enorme muligheter til å score. Enkelte spillere ser ut til å lide av kraftig scoringsallergi og onsdag kostet det laget alle poengene i hjemmemøte mot OSI. - Jeg nyser bare jeg tenker på mål, sier Nyquist. Coach Randem etterlyser nå medisin mot allergien som herjer med laget. (Bildet: Nyquist har rundet keeper og skal bare trille ballen i det tomme målet, men den gang ei. Foto: Magne Berg)

Det var bortelaget som tok ledelsen etter et innlegg som forandret retning og ble styrt inn på bakerste stolpe. Enda en gang slipper hjemmelaget inn et tidlig mål og det har nå skjedd i 8 av 9 kamper denne sesongen.

Gjestene har mest ball i åpningen, men blåtrøyene tar mer og mer over. Den siste halvdelen av omgangen styrer Driv det meste og ruller en rekke sjanser. Blant annet har Sørsdal, Markus og Felix flere gode muligheter, men er ikke effektive nok. Størst av alle sjanser er Nyquist sin like før pause. Etter å ha rundet keeper skal han bare trille den i det tomme målet, men bruker for lang tid og avslutningen blokkeres på streken.

Studentene leder 1-0 til pause.

Andre omgangen starter som den første og fine kombinasjoner gjør at bortelaget dobler etter 53 minutter. Et bra angrep av hvittrøyene.

Driv tar grep og gjør flere offensive bytter. Inn med Kenneth og Fredrik, disse skal vise seg å bli tellende. Vertene tar grep om kampen på ny og jakter scoring, men omsetningen er like god som en sandselger i Sahara. Det sparkes, skytes, heades og spilles mot mål, men målallergien regjerer og en samlet tropp kunne hatt godt av skuddtrening eller Zyrtec.

Når ingen av veiene til mål fungerer, så må man forsøke andre virkemidler. 70 minutter er passert når Rustad kriger ballen over streken. Et mål det oser vinnervilje av.

Rustad kriger inn reduseringen. Foto: Magne Berg

Direkte fra avspark øker OSI til 1-3 og lagene er like langt igjen.

Blåtrøyene gir ikke opp og legger et enormt trykk på bortelaget det siste kvarteret. Med drøye 10 minutter igjen reduserer Fredrik fra skrått hold, etter god duellering på dødball. Vertene forsøker seg på en sluttspurt, men flere mål blir det ikke og gjestene stikker av med alle poengene.

Driv straffes nok en gang knallhardt av ineffektivitet, samtidig som de slipper inn for enkle mål. Innsatsen er bra, men laget savner nok noe rutine i begge bokser. Nye muligheter for poeng førstkommende onsdag, hjemme mot Abildsø.

Driv-OSI 2-3 (0-1)

Mjær stadion, ca 60 tilskuere

Laget: (4-4-2) DRIVBØRSEN

Theo Jørgensen 6 - Sjanseløs på scoringene. Har i tillegg et par gode redninger.

Dennis Røkeness 6 - Uheldig på første scoringen. Ellers god kontroll.

Tobias Korsæth 6 - Klarer seg godt. Viktig duellspiller.

Benjamin Røkeness 6 - Vil mye, høyt og lavt til tider. Tar ansvar.

Dennis Hoel 5 - Stor innsats, en kamp helt på det jevne.

Vemund Garden 6 - Som vanlig stor kapasitet og innsats, men lite produktivt.

Markus Høvik 5 - Litt "tung" og treg, men stort sett sikker med ball. Trenger trening.

Matas Jakubonas 7 BB - Et lyspunkt etter tapet. Gjør få feil og har stor intensitet i spillet.

Felix Løland 5 - Jobber og sliter godt, men brenner en god mulighet.

Eirik Sørsdal 7 - Vinner mange dueller og binder opp forsvaret. Bør score.

Marius Nyquist 6 - Prositt. Bør score 3 mål som han selv sier. Har allergi.

Innbyttere:

Mats Haug 5 - Kommer inn ved pause. Stor innsats, men mister litt mye ball.

Kenneth Rustad 5 - Kriger inn reduseringen, men ikke like farlig på dødball som vanlig.

Fredrik Skøyum 6 - Som offensiv venstreback! Scorer mål igjen.

Jonas Hov 5 - Jobber og sliter, bedre for hver kamp.