Marerittomgang ødela serieåpningen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Apr 2018

(Driv-Tveita 4-7) Det ble en blytung serieåpning da Tveita gjestet stadion onsdag. En tilsynelatende komfortabel ledelse ble spist opp etter at hjemmelaget leverte en marerittomgang av de sjeldne. (Arkivfoto: Magne Berg)

De tilreisende fra Oslo by tok tidlig ledelsen etter lurvete forsvarsspill fra de blå. Theo, som forøvrig stod en godkjent kamp, var sjanseløs på samtlige scoringer denne kvelden. Eirik Sørsdal går foran og i løpet av 4 minutter snur han kampen med to scoringer.

Halvveis i omgangen får bortelaget frispark. Avleveringen klistres i vinkelen fra drøye 20 meter og lagene er like langt.

De siste minuttene før pause overtar Driv kommandoen. Først kriger Flåten inn ledelse på dødball, en scoring han erkjenner at han stjeler fra Garden. Så på overtid spilles Degrum igjennom og gir vertene 4-2 til pause.

2.omgang går i svart.

Hjemmelaget henger ikke sammen fra første spark på ballen og blir løpende i mellom. Blåtrøyene holder på ledelsen til 12 minutter gjenstår, men derifra og inn rakner det fullstendig.

Nye muligheter førstkommende onsdag 25 april kl.20.15. Da kommer Grüner til stadion.

Driv-Tveita 4-7 (4-2)

Laget: (4-3-3) Theo, Dennis, Flåten, Benjamin, Tobias, Degrum, Matta, Matas, Nyquist, Sørsdal, Vemund. Innbyttere: Stian, Fredrik, Kenneth, Sean, Hov jr.

0-1 Tveita 6 min

1-1 Sørsdal (Degrum) 13 min

2-1 Sørsdal (Vemund) 17 min

2-2 Tveita 20 min

3-2 Flåten (Vemund) 42 min

4-2 Degrum (Nyquist) 45 min