Møter Fjellstrand på stadion tirsdag: - Siste nytt før kampen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 2. Apr 2018


I morgen tar A-laget i mot Fjellstrand til siste test før seriestart. En lang og kald treningsvinter skal få en siste finpuss før alvoret braker løs neste uke. (Foto: Magne Berg)

Noen småskader bekymret trenerteamet før påske, men god restitusjon i påsken skal ha bedret situasjonen. Spesielt væskebalansen har vært avgjørende kommenterer flere av spillerne. Noen av spillerne har valgt alternative metoder for å spisse formen før seriestart. Globetrotter, Vemund Garden, satte blant annet fart i overgangsryktene da han ble sett på et fly på vei til Kina. Det har tidligere vært spekulert i at unggutten har latt seg friste av økonomisk gode tilbud fra Asia. Disse ble avkreftet da han tilbragte mesteparten av påsken på golfpensjonat i Spania.  

Brødrene Skøyum har tatt med seg Dennis Røkeness på sportsfiske i påsken. Pilking med kvikklunsj og kakao har nok gjort godt i mellom all intervalltreningen. Bilder som redaksjonen har fått tilgang på viser at guttene også hadde hyggelig visitt av noen flotte jenter på fisketuren. Rapportene sier riktignok ingenting om hvorvidt de fikk napp.

Uansett er 11 mann klare fra start når Fjellstrand står på motsatt banehalvdel i morgen. 5.divisjonslaget fra Nesodden viste seg for sterke da de slo blåtrøyene 3-0 i starten av februar. 

Kampstart på Mjær stadion er kl.19.00



Driv IL Fotball 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.