Nok et knepent tap for A-laget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 29. Sep 2017

Årets siste serierunde ble en tett og jevn affære på Gommerud kunstgress. Men til tross for flere enorme sjanser endte det med et knepent tap for BVH. Med andre ord, en kamp som oppsummerte sesongen til blåtrøyene ganske så godt. (Foto: Magne Berg)

I løpet av den første halvtimen er Driv klart best og har en rekke store målsjanser. I tur og orden har Hovel, Vemund, Sørsdal og Matas, alle gode muligheter til å sende de blå i ledelsen. Men i stede er det hjemmelaget som pirker ballen over streken etter klabb og babb i feltet.

Sluttkvarteret av omgangen tar vertene over og kontrollerer inn ledelsen til hvilen.

I pausen gjøres det åpenbart en genistrek da Felix blir byttet inn. Det tar lysluggen et drøyt kvarter før han vender opp i boksen og curler ballen i lengste hjørnet. 1-1. Gledesrusen sitter tydelig i da BVH tar ledelsen på ny bare sekunder etter.

I jakten på utligning kontrer hjemmelaget inn 3-1, men gjestene ga ikke opp.

De siste 10 minuttene av kampen blir en ny sjansebonanza fra blåtrøyene. Først reduserer Stein på et distanseskudd. Så har både Hovel og Nyquist gode muligheter til å redde et poeng, men målsnikene ender begge på 11 scoringer i årets sesong.

Kampen ender med 3-2 til hjemmelaget og det oppsummerer i grunn årets sesong for Driv. Laget henger med mot de aller fleste, men udyktighet og marginer i mot har gjort at poengfangsten har blitt heller mager. Nå tar guttene en velfortjent ferie før de kickstarter 2018 med en "sammenkomst" hos lagets toppscorer og eldstemann, Knut Hovel Heiaas.

Bærums Verk Hauger-Driv 3-2 (1-0)

Gommerud kunstgress, ca 30 tilskuere

Laget: (4-3-3) Theo, Tobias, Stian, Troy, Hoel, Stein, Matas, Sørsdal, Nyquist, Hovel, Vemund. Innbyttere: Fredrik, Felix, Sean.

1-0 BVH 37 min

1-1 Felix 64 min

2-1 BVH 65 min

3-1 BVH 75 min

3-2 Stein 82 min