Driv Idrettslag - Fotball

Driv Idrettslag - Fotball

Seriemester og opprykk - Nå er A-laget klar for semifinale i KM

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 28. Sep 2019

Etter seriemesterskap og opprykk skal det nå avgjøres hvem som blir kretsmester i 2019. I oktober møter våre gutter Hafslund i semifinalen. (Arkivfoto: Magne Berg) 

Samtlige seriemestere i hver av avdeling skal spille om kretsmesterskapet. Først spilles semifinaler mellom de nevnte lagene, i tillegg møtes Lisleby 2-Sprint Jeløy 3 i den andre semifinalen. Hafslund har vært tilnærmet like suveren som A-laget i år. 12 seiere, 1 uavgjort og kun 1 tap, sørget for seriemesterskapet, men ble fulgt til døra av rivalen Ise. 

Sarpsborglaget, Hafslund scoret imponerende 71 mål og slapp kun inn 18 igjennom hele sesongen. 

Vinnerne av de to semifinalene møtes i finalen hvor vinneren står igjen som kretsmester 2019. 

Semifinalen mot Hafslund spilles etter all sannsynlighet onsdag 9.oktober på Hafslund stadion. 


Driv IL Fotball 0 Kommentar

Kronet opprykket med storseier i serieavslutningen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 27. Sep 2019

(Driv-Korsgård 8-1) A-laget spilte på alle strengene og rundet av en svært god sesong med en overbevisende seier mot Korsgård. De suverene serievinnerne har dermed vunnet samtlige hjemmekamper i 2019. (Arkivfoto: Magne Berg)  

Kampen var avgjort allerede til pause. Marius Nyquist gjorde comeback etter et lengre skadefravær og noterer seg for to raske scoringer halvveis i omgangen. Minutter senere dobler hjemmelaget ledelsen etter scoringer av Vemund Garden og Christer Finnerud. 

Like før pause kvitterer Nyquist ut sesongens første hattrick og ved sidebytte leder blåtrøyene med fem. 

Nyquist er ikke ferdig for kvelden og fire minutter ut i andre omgang lobber han inn sin fjerde og totalt 14. scoring for sesongen. Timen er passert da Finnerud setter sin andre for kvelden. 16-åringen har tatt flotte steg i sin første seniorsesong denne høsten og viser at det gror godt i klubben. 

Med drøye kvarteret igjen å spille kommer kveldens angrep og høydepunkt. En glimrende gjennombruddspasning fra debutanten Leon Sanne Sandin (16 år) finner jevngamle Finnerud på kanten. Han slår et presist innlegg på bakerste, finner Sean Olsen som header rett på keeper, men setter returen i nettmaskene. Olsen scorer alltid minst et mål hver eneste sesong! 

Gjestene pynter på resultatet like før slutt da reservekeeper Vemund Garden flukter et frispark opp i vinkelen. 

A-laget vinner overbevisende og tar neste sesong fatt på nye utfordringer i divisjonen over. Kampfakta:

Driv-Korsgård 8-1 (5-0)

Mjær stadion, ca 50 tilskuere 

Laget: (4-3-3) Theo Jørgensen - Stein Arild Degrum, Stian Skøyum, Anders Grøholt, Waleed Ul-Haq - Eirik Sørsdal, Mathias Hov, Vetle Basma - Christer Finnerud, Marius Nyquist, Vemund Garden. 

Innbyttere: Marius Skøyum, Joachim Flåten, Leon Sanne Sandin, Sean Olsen   

 


1-0 Nyquist 21 min

2-0 Nyquist 23 min

3-0 Garden 27 min

4-0 Finnerud 29 min

5-0 Nyquist 41 min

6-0 Nyquist 49 min

7-0 Finnerud 61 min

8-0 Olsen 73 min

8-1 Nilsen 87 min


Driv IL Fotball 

 


0 Kommentar

Hjemmekamp for A-laget torsdag - Møt opp for å hylle opprykksgutta!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 24. Sep 2019

A-laget klarte målsettingen og torsdag skal opprykket krones med årets siste hjemmekamp. Som suverene serievinnere ønsker blåtrøyene å avslutte med stil og håper på folkefest i serieavslutningen. 

Drivs beste menn har vunnet samtlige hjemmekamper i år og ønsker å fullføre den statistikken når Korsgård kommer på besøk. Etter en suveren høstsesong har A-laget rykket i fra sine konkurrenter og sikret både serietittel og opprykk tre runder før slutt. 

Torsdag skal det krones og vi håper supportere, familie og venner finner veien til stadion for å gi gutta den hyllesten de fortjener. 

Kiosken er åpen.

Kampstart kl.20.15


Driv IL Fotball 


0 Kommentar

Høstens første tap - Ingenting å skrive hjem om

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 24. Sep 2019

(Eidsberg-Driv 2-1) Høstens første tap for A-laget ble et faktum søndag. Det var lite å skrive hjem om og nå ser guttene frem til serieavslutningen hjemme mot Korsgård på torsdag. 

Benjamin Røkeness scoret blåtrøyenes mål i første omgang på straffespark etter at Waleed Ul-Haq ble felt. Utenom det var det lite å rapportere om. Hjemmelaget ville mer og kriget inn to mål i løpet av den andre omgangen. 


   

Kampfakta:

Eidsberg-Driv 2-1 (0-1)

Eidsberg stadion, ca 25 tilskuere 

Laget: (4-3-3) Theo Jørgensen - Stein Arild Degrum, Benjamin Røkeness, Stian Stubberud, Waleed Ul-Haq - Mathias Hov, Anders Grøholt, Sander Aarnes - Jonas Hov, Eirik Sørsdal, Vemund Garden. 

Innbyttere: Joachim Flåten, Stian Skøyum, Sean Olsen, Christer Finnerud.   

 


0-1 Røkeness 36 min

1-1 Friberg 64 min

2-1 Aarhus 83 min


Driv IL Fotball 0 Kommentar

Driv-Vansjø/Svinndal torsdag 12.september kl.20.15 - siste nytt før opprykkskampen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Sep 2019

Torsdag venter et vaskeekte opprykksdrama da A-laget tar i mot Vansjø/Svinndal. Bortelaget er helt avhengig av å vinne for å holde liv i opprykksdrømmen, mens blåtrøyene med seier vil være klar for neste års 6.divisjon. Dette er kampen du ikke vil gå glipp av.  

Med tre serierunder igjen kan alt avgjøres i morgen. A-laget er ubeseiret siden mai og tok en råsterk seier da de snudde forrige ukes bortekamp mot Drøbak/Frogn. De rødkledde fra Våler har gjort en god sesong og består av godt og blandet, der flere av spillerne har en fortid i høyere divisjoner. I det motsatte oppgjøret i juni vant Driv med 4-1 i det som var en jevnere kamp enn resultatet tilsier.   

Hjemmelaget har en bred tropp å velge i og trenger det i innspurten. Toppscorerne Marius Nyquist og Vetle Basma mister etter all sannsynlighet resten av sesongen etter hver sin kneskade. Stian Skøyum er usikker pga spiker i foten og Joachim Flåten vurderer nå å søke disp til spill for oldboys. Matas Jakubonas (18 år) sliter som alltid med ryggen, men er med i troppen.  

Mathias Hov var tilbake i troppen etter en ankelskade sist, men har nå blitt syk. Kenneth Rustad er som vanlig tilbake når det er hjemmekamp. Det samme er Stian Stubberud som har fått fri fra jobben. Forrige ukes comeback-kid, Jan Fredrik Braathen, klarte seg overraskende bra sist og kvalifiserer for plass i torsdagens tropp.  Billettene selger som varmt hvetebrød, men det er fortsatt noen ledige plasser på hovedtribunen. Møt opp tidlig for å sikre deg best mulig plass til opprykksdrama. 

Driv-Vansjø/Svinndal

Torsdag 12.september

Avspark kl.20.15


Driv IL Fotball    

 


0 Kommentar

Follo FK arrangerer STIL Høstfotballskole

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 9. Sep 2019

Follo FK arrangerer i høstferien STIL Høstfotballskole der vi inviterer jenter og gutter i alder 2007 - 2013 til fotballskole i Langhus Idrettspark


Stil høstfotballskole Follo FK

Beskrivelse

Follo FK arrangerer Stil Høstfotballskole for gutter og jenter født 2007 - 2013. Fotballskolen arrangeres på Langhus idrettspark og vil ha tilgang til kjøkkenet og fotballbane under skolen. 

Vi tilbyr fotballaktivitet i tre dager fra kl. 10-14 og barnepass før og etter fotballskolen for de som ønsker det (08.00-10.00 og 14.00-16.30).

Fotballskolen tar utgangspunkt i Follo FK´s filosofi som utvikler spilleren sosialt og ferdighetsmessig. 

Instruktører på fotballskolen vil være trenere og spillere fra Follo FK. Det vil også være et eget opplegg for keepere om nok påmeldinger. 

Det vil også bli levert en trøye med Follo logo og for å kunne få dette under fotballskolen må man melde seg på innen 16 september. De som melder seg på i etterkant vil få trøyen etter fotballskolen. 

Pris:

Høstfotballskole 3 dager - 1200,-

Barnepass før/etter fotballskole (08.00-10.00 og 14.00-16.30) - 425,-

 

 

Praktisk informasjon:

Høstfotballskolen foregår på Langhus idrettspark mandag - onsdag fra 10.00 til 14.00.

Program:

08.00-09.45: Barnepass (kun for de som har valgt og betalt for dette tilbudet)

Kl. 09.45: Oppmøte/registrering fotballskole alle dager 

Kl. 10.00-11.30 Trening/aktivitet 

Kl. 11.30-12.15 Lunsj 

12-15-14.00 Trening/aktivitet Kl. 

14.00: Slutt fotballskole

14.00-16.30: Barnepass (kun for de som har valgt og betalt for dette tilbudet)

Deltagerne får servert enkel lunsj. De som er påmeldt på SFO vil kunne spise frokost og mat etter fotballskolen. 

* Alle må ha med fotballsko, leggskinner, drikkeflaske og klær etter vær. 

* Deltagerne vil få trøye som nevnt ovenfor. 

 

Påmelding til:

https://www.superinvite.no/#/invitation/894a9b94bcc5969b60bd18e8ea9c0ddc


0 Kommentar

Råsterk snuoperasjon i dramatiske sluttminutter

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 6. Sep 2019

(Drøbak/Frogn 3-Driv 3-5) De hvitkledde fra Ytrebygda havnet under tre ganger, men en råsterk snuoperasjon i sluttminuttene sørget for deres åttende strake seier og med tre poeng i neste kamp kan rødbuksene kjenne duften av opprykk. (Arkivfoto: Magne Berg) 

DFI 3 var godt forsterket, blant annet hadde en håndfull spillere fra førstelaget (3.divisjon) tatt turen ned for å bistå deres tredje beste seniorlag. Med mange forfall før kampen var det godt for bortelaget med en stor stall. Flere sentrale spillere manglet grunnet både sykdom og skader. Bredden i troppen er bedre enn på mange år, så det var fortsatt et sterkt Driv-lag som stilte til kamp i Frogn. 

Men det startet ikke så bra. Et temposterkt og ballsikkert Drøbak-lag tar initiativet og allerede etter seks minutter finner Fougerand krysset med en skarp avslutning. Gjestene svarer fort da 16-åringen Christer Finnerud bredsider ballen i mål etter godt forarbeid av Stein Arild Degrum. Ungguttens første scoring for A-laget. 

Hjemmelaget har mye ball, men de hvitkledde forsvarer seg kompakt og godt. Med unntak av et par langskudd, holdes rødtrøyene på avstand. Offensivt skapes det ikke stort fra bortelaget, men det blir noe småfarlige sjanser på dødball. Halvveis er lagene like langt. 

DFI fyker ut av startblokkene i 2.omgang om nesten umiddelbart sender Maximilian Dahl vertene i føringen. Gjestene henger ikke med i denne perioden og hjemmelaget skaper noen halvsjanser, uten at det blir riktig farlig. De rødkledde løper fort fra seg, hvitskjortene rir av stormen og kommer seg mer til hektene. 

Driv har vært sterke på dødball hele sesongen og timen er passert når det betaler seg i igjen. En god corner fra Benjamin Røkeness finner til slutt Jonas Hov som header inn sin første scoring for sesongen. 

Kampen hardner noe til og en engasjert Randem på sidelinjen får pent beskjed av kampens dommer om å holde de faglige meningene sine for seg selv. 

Etter 75 minutter smeller det godt da Sven "Elgen" Hoff klemmer til mot DFIs angriper. Stopperkjempen tar i mot det gule kortet med en høflig hilsen. "Elgens" comeback har vært svært kjærkomment for A-laget som har fått på plass en god gammeldags stopperbauta, som har vært savnet siden Bård Bjerklands dager. 

Driv holder bra stand, men under ti minutter før slutt glipper det. Godt kombinasjonspill av hjemmelaget sørger for at Emil Frisell kan bredside ballen i mål og for tredje gang tar rødtrøyene ledelsen. Bortelaget legger om til 3 bak og flytter Marius Skøyum fram for å slå langt. Det betaler seg fem minutter før slutt da ballen stusses igjennom til Degrum som finner Vemund Garden som finner nettmaskene. 

DFI var helt avhengig av seier for å holde liv i sin opprykksdrøm og måtte på ny jage ledelse. Dette skapte store kontringsrom for bortelaget. Minuttet før slutt spilles Degrum fri på kanten, han lobber elegant over keeper og gjestene har snudd kampen. På overtid jager Garden i bakrommet, blir felt av en Drøbak-spiller og får straffe. Den setter Benjamin Røkeness iskaldt nede i hjørnet og avslutter med det en råsterk snuoperasjon fra Driv. 

Bortelaget tar 3 nye poeng, sin åttende strake seier og holder stø kurs mot opprykk. Neste uke venter hjemmekamp mot den eneste gjenstående opprykksrivalen da Vansjø/Svinndal kommer på besøk torsdag kl.20.15. Da bør publikum kjenne sin besøkelsestid.  


   

Kampfakta:

Drøbak/Frogn 3-Driv 3-5 (1-1)

Frogn KG, ca 30 tilskuere 

Laget: (4-3-3) Theo Jørgensen - Anders Grøholt, Sven Hoff, Benjamin Røkeness, Mathias Hov - Jan Fredrik Braathen, Matas Jakubonas, Mats Haug - Stein Arild Degrum, Vemund Garden, Christer Finnerud

Innbyttere: Marius Skøyum, Jonas Hov, Sean Olsen  

 


1-0 Andreas Fougerand 6 min

1-1 Christer Finnerud 13 min (Degrum)

2-1 Maximilian Dahl 47 min

2-2 Jonas Hov 67 min (Røkeness)

3-2 Emil Frisell 81 min

3-3 Vemund Garden 85 min (Degrum)

3-4 Stein Arild Degrum 89 min (Garden)

3-5 Benjamin Røkeness (straffe) 92 min (Garden) 


Driv IL Fotball 
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline