Mageplask mot Badebyen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 20. Mai 2019

Det var lite som stemte for Driv i søndagens serierunde. Badebyen Drøbak fikk gjøre som de ville og etter en god sesongstart ble det et realt mageplask for blåtrøyene. (Arkivfoto: Magne Berg)

Badebyen Drøbak ble stiftet for snaue 5 år siden og består av en gjeng nedtrappede fotballspillere. Flere av guttene har lang erfaring fra 2. og 3.divisjon noe de viste med ryddig teknikk og langt bedre taktisk forståelse. Driv, for anledningen i hvitt, kom aldri opp på sitt vante nivå og ble løpende i mellom. Spesielt 1.omgangen var veldig svak fra gjestene.

Kvarteret er gått da vertenes stjernespiss, Falch Larsen bøyer et frispark over muren og 1-0. Like etter utnytter de lilla en feil og dobler ledelsen. Før pausen finner hjemmelaget nettmaskene to ganger til og avgjør i praksis kampen halvveis.

Begge lag gjør noen bytter i pausen. Driv, som fra før er skadeplaget, får ytterligere ett par mann på den lange listen. Anders Grøholt forsvinner ut med en hjernerystelse, lysken til Vemund Garden lugger, hamstringen til Sven Hoff skriker og ankelen til Benjamin Røkeness spiller ikke på lag. Alle innbytterne kommer inn i pausen og av få lyspunkt kommer unggutten Christer Finnerud ut med positive fortegn. Tross et halvt dusin i nettet, så får også Theo Jørgensen godkjent da han har flere gode redninger.

De tilreisende får noe å juble for etter timen spilt da Sørsdal avslutter et flott angrep regissert av Basma. Badebyen øker ledelsen like etter, før de lilla vertene sørger for årets selvmål. Et tilbakespill fra 40 meter går rett i mål bak en forfjamset keeper, forsvarere, tilskuere og undertegnede.

Driv kommer til et par sjanser, men er aldri i nærheten av å true hjemmelagets seier. På tampen fastsetter badeguttene stillingen til 6-2 og sørger dermed for det største tapet til Driv på nesten to år.

- Svakeste kampen under min ledelse og ser kun frem til neste kamp uttalte Coach Randem rett etter kampen.

Allerede torsdag er det nye muligheter. Da venter Drøbak/Frogn 3 på Mjær stadion. Kampstart kl.20.15.

Laget: (4-3-3) Theo Jørgensen - Vemund Garden, Anders Grøholt, Benjamin Røkeness, Waleed Ul-Haq - Eirik Sørsdal, Fredrik Skøyum, Jonas Hov - Marius Nyquist, Kenneth Rustad, Vetle Basma.

Innbyttere: Sven Hoff, Marius Skøyum, Sean Olsen, Christer Finnerud.