Silly season - Driv signerer ny spiller!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 31. Mai 2016

Sommeren nærmer seg og vinduene åpnes, ihvertfall overgangsvinduet. Like sikkert som at lyden av sure gressklippere durer til alle døgnets tider er det at med åpent vindu kommer overgangsryktene. Og Driv har signert en ny spiller...

Det har lenge ligget i kortene. Den 36 år gamle spilleren har i flere sesonger spilt ball med fiffen på Nordstrand, men bosatte seg i Ytrebygda for noen få år siden. Veteranen har sett seg lei pendlingen og etter et fett kontraktsforslag slo han til. Fortsatt gjenstår detaljer knyttet til overgangssummen, men redaksjonen har grunn til å tro at mannen med et tosifret antall scoringer siden årtusenskifte ikke blir billig.

Richard Hellerud er klar til dyst på Mjær stadion. Riktignok gjenstår den medisinske testen, men det er vel ingen grunn til bekymring...

Hellerud er også en aktiv trener i klubben og forhåpentlig gror det frem nye spillere i blått med samme ferdighetsregister.

Andre rykter. Det renner stadig inn faks fra Nord-Norge og flere klubber ønsker Kjell sin signatur i dette vinduet. Tross lovnader om 3000 km2 med beite og en flokk reinsdyr lar ikke stopperkjempen seg lokke hjemover.

Det kimer også i telefonen fra Valle. Reka er hardt presset etter den dårlig sesonginnledningen og ønsker å hente tilbake Hovel for å danne et spisspar med hurtigtoget Deshorn Brown. - De utfyller hverandre, sier straffehelten fra 98` i en kommentar til Driv-il.no

Jokke er stadig på vei til Ski, men han er en rekke ganger observert på Balkan så den saken er nå lagt død.

Flatebygdingen Shangar snuser på en overgang til Flisbyen, så snart luktesansen er tilbake etter en uheldige kulinarisk opplevelse i Barcelona i påsken.

Ellers meldte Braathen overgang i forrige uke da han krysset fotgjengerfeltet på Tangen Bru.


Hold øyne og ører oppe. Send gjerne inn dine tips til redaksjonen om du hører noe overgangsnytt eller annet nyttig som er verdt å dele.

A-laget spiller torsdag hjemmekamp mot Grüner 2. Kampstart i solskinnet kl.20.15.

Rekruttlaget tar i mot Wam-Kam 2, fredag kl.18.30 på stadion.

Håper vi sees til kamp!


Driv Fotball senior


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.