Årets første hjemmekamp for A-laget: Driv-Tveita onsdag 18 april kl.20.15 på stadion

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 14. Apr 2018

Vi satser på flere slike gledesscener i årets sesong. Her fra 4-1 seieren over BVH i fjor. (Foto: Magne Berg) 

Den kalde fine tida er endelig over og her kommer våren og seriestart. Mange vil si det er en enda finere tid, ihvertfall om du er glad i fotball. Noen som synes det er guttene på A-laget. Piggsko og ullundertøy er pakket bort og erstattes med de velkjente blå draktene og rødbuksene. Det er klart for årets første serie- og hjemmekamp. 

Etter nedrykket i fjor har laget satt seg et klart mål. Opprykk. Oppkjøringen har vært variert, hovedsakelig på grunn av baneforholdene. Det har blitt gjennomført 4 treningskamper, alle mot motstand i divisjonen over. Det har gitt 2 seire, 1 uavgjort og 1 tap. 

Spillere inn og ut

A-laget har siden fjorårssesongen rullert litt på stallen. Fjorårets toppscorer, Knut Hovel Heiaas har lagt skoene på hylla, selv om han ikke utelukker et lite sommercomeback. Jan Fredrik Braathen og Troy Saltnes har iført seg uniform for å forsvare landets ære gjennom førstegangstjeneste. Daniel Hamnes og Richard Hellerud er også ferdig for A-laget. 

Inn er det kommet flere kjenninger. Dennis Røkeness har gjort comeback etter et år på sidelinjen. Også lillebror, Benjamin, er tilbake etter et år i Nordstrand. Markus Høvik er endelig tilbake etter 3 sesonger i henholdsvis Follo og Kolbotn. Les mer om comebacket hans her http://fotball.driv-il.no/blog...

Felix Løland, Mathias Hov og Kenneth Rustad har knytt på seg skoene igjen og alle blir viktige bidragsytere i årets sesong.

Skadesituasjonen ser bra ut og så sant det ikke blir for mye rør i helgen er alle klare til seriestart førstkommende onsdag.

Kampstart 20.15. Kiosken er åpen og har kaffe og Vangenboller!



Driv IL Fotball  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.