God gjennomkjøring mot Oppegård

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 2. Mar 2018

(Oppegård-Driv 3-3) A-laget gjennomførte torsdag vinterens andre treningskamp og fikk en god gjennomkjøring mot Oppegård. 17 mann fikk minimum hver sin omgang i en kamp som endte uten seierherre.

Driv åpnet best og spillet varmet litt i de 12 minusgradene på Greverud kunstgress. Nyquist har to gode muligheter til å gi laget ledelsen, men svikter i avslutningsøyeblikket. Oppegård tar gradvis over og tar ledelsen etter en avslutning like utenfor 16-meteren. Like etter utligner, for kvelden hvitkledde, Driv etter et selvmål på dødball.

Veldig glatt underlag gjør det vanskelig, spesielt for kantspillerne der det er glattest. Undervarmen fungerer, men den slitte matta gir dårlig feste. Dette sørger for en del tilfeldigheter, uten at det blir avgjørende.

10 minutter før pause tar hjemmelaget på ny ledelsen. Svært passivt forsvarspill sender Hattestad alene igjennom og han gjør ingen feil. På overtid av omgangen spilles Nyquist fri etter en nydelig pasning fra Markus Høvik og denne gangen er alle gode ting 3 for spissen.

Driv gjør hele 6 bytter i pausen.

2.omgang åpner som den første, med gjestene som det førende laget. Høyt aggressivt press gir flere gunstige brudd og hjemmelaget virker stresset. Belønning for strevet kommer halvveis i omgangen. Vemund spilles fri på venstrekanten og finner Felix som bredsider ballen i mål.

Driv har god kontroll på kampen, men fem minutter før slutt glipper det. Et frispark blir slått inn langs bakken foran mål og blir styrt i mål fra kloss hold. Alle hjemmelagets scoringer for øvrig uten mulighet for Theo i buret.

Kampen ender uavgjort, men en god gjennomkjøring for 17 mann hvor alle fikk minimum en omgang hver. Nå venter Langhus om en uke.

Oppegård-Driv 3-3 (2-2)

Laget: (4-3-3) Theo, Dennis, Flåten, Stian Skøyum, Matta, Benjamin, Høvik, Sean, Nyquist, Sørsdal, Fredrik Skøyum.

Innbyttere fra 2.omg. Hoel, Matas, Haug, Hov jr, Felix, Vemund.

1-0 Oppegård 23 min

1-1 Selvmål 27 min

2-1 Oppegård 34 min

2-2 Nyquist 45 min

2-3 Felix 63 min

3-3 Oppegård 85 min