Driv Idrettslag - Fotball

Driv Idrettslag - Fotball

Driv IL G19 åpner for prøvespill i november og desember

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Nov 2019

Driv ILs juniorlag har i november og desember åpne treninger og ønsker interesserte spillere velkommen til prøvetrening. 

VIKTIG! Alle spillere må avklare prøvespill med egen klubb.

Vi har ikke lov til å la spillere delta på trening med oss før spillerens klubb har gitt oss skriftlig tillatelse. 

NB: Spillerens forsikring gjelder også kun når vi har fått skriftlig tillatelse.


Ved interesse kontakt en av trenerne 

Kenneth Røkeness: kenneth.rokeness@yahoo.com

Bjørn Ivar Stubberud: ivar-stu@online.no

Vetle Halvorsen: vetle@oslosats.no


For spørsmål kontakt sportslig leder 

Mads Randem: fotball@driv-il.no 


Driv IL Fotball 0 Kommentar

Mål i siste spilleminutt avgjorde semifinalen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 7. Okt 2019

(Hafslund-Driv 3-2) En tett og jevn semifinale ble avgjort i siste spilleminutt. Sarpingene knep seieren og er dermed klare for finale i KM. (Arkivfoto: Bjørn Mikkelsen, Enebakk Avis) 

Hjemmelaget tok tidlig føringen. Et hjørnespark finner en umarkert Håkon Andersen, som stanger inn 1-0 etter passivt forsvarsspill fra blåtrøyene. Hafslund var det førende laget gjennom store deler av omgangen, og kommer til flere farligheter. Bortelaget justerer seg noe og var til å kjenne igjen den siste halvdelen av første omgang. 

Halvtimen er passert da et godt ettertrykk gir resultat. Et innlegg fra Finnerud treffer hodet på Nyquist som elegant stusser inn utligningen. Samme mann er på farten like før pausen. Nyquist drar seg inn i boksen, felles og får et korrekt straffespark. Benjamin Røkeness er sikkerheten og setter straffen iskaldt midt i målet. 

Ved sidebytte har Driv grepet om kampen. 

2.omgangen blir en lang forsvarskamp. Et energiløst bortelag sliter med å komme i presset, men Hafslund er upresise på siste tredjedelen. Blåtrøyenes reservekeeper, Mathias Hov, stod for anledningen er glitrende kamp mellom stengene. 

Etter timen spilt bør gjestene øke ledelsen. Nyquist spilles fri, men avslutningen går til side for mål. 

Med ti minutter igjen kommer utligningen. Ballen lempes inn i feltet og Joakim Karlsen kan upresset sette ballen i mål. Samme mann blir den store helten for hjemmelaget i det 90.spilleminutt. Alene med Mathias Hov setter Karlsen inn den avgjørende scoringen, til tross for at Matta får et bein på¨avslutningen. 

Driv forsøker å svare, men det ebber ut med hjemmeseier og Hafslund er klare for finalen i årets KM. 

Sesongen har uansett vært en suksess for blåtrøyene, som suverene seriemestere rykker opp og er klare for neste års 6.divisjon. Kampfakta:

Hafslund-Driv 3-2 (1-2)

Hafslund stadion, ca 30 tilskuere 

Laget: (4-3-3) Mathias Hov - Stein Arild Degrum, Stian Skøyum, Anders Grøholt, Waleed Ul-Haq - Eirik Sørsdal, Benjamin Røkeness, Jonas Hov - Christer Finnerud, Marius Nyquist, Vemund Garden. 

Innbyttere: Fredrik Skøyum, Joachim Flåten, Sean Olsen   

 


1-0 Hafslund 6 min

1-1 Nyquist 31 min (Finnerud)

1-2 Røkeness 43 min

2-2 Hafslund 81 min

3-2 Hafslund 89 min


Driv IL Fotball 


0 Kommentar

Seriemester og opprykk - Nå er A-laget klar for semifinale i KM

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 28. Sep 2019

Etter seriemesterskap og opprykk skal det nå avgjøres hvem som blir kretsmester i 2019. I oktober møter våre gutter Hafslund i semifinalen. (Arkivfoto: Magne Berg) 

Samtlige seriemestere i hver av avdeling skal spille om kretsmesterskapet. Først spilles semifinaler mellom de nevnte lagene, i tillegg møtes Lisleby 2-Sprint Jeløy 3 i den andre semifinalen. Hafslund har vært tilnærmet like suveren som A-laget i år. 12 seiere, 1 uavgjort og kun 1 tap, sørget for seriemesterskapet, men ble fulgt til døra av rivalen Ise. 

Sarpsborglaget, Hafslund scoret imponerende 71 mål og slapp kun inn 18 igjennom hele sesongen. 

Vinnerne av de to semifinalene møtes i finalen hvor vinneren står igjen som kretsmester 2019. 

Semifinalen mot Hafslund spilles etter all sannsynlighet onsdag 9.oktober på Hafslund stadion. 


Driv IL Fotball 0 Kommentar

Kronet opprykket med storseier i serieavslutningen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 27. Sep 2019

(Driv-Korsgård 8-1) A-laget spilte på alle strengene og rundet av en svært god sesong med en overbevisende seier mot Korsgård. De suverene serievinnerne har dermed vunnet samtlige hjemmekamper i 2019. (Arkivfoto: Magne Berg)  

Kampen var avgjort allerede til pause. Marius Nyquist gjorde comeback etter et lengre skadefravær og noterer seg for to raske scoringer halvveis i omgangen. Minutter senere dobler hjemmelaget ledelsen etter scoringer av Vemund Garden og Christer Finnerud. 

Like før pause kvitterer Nyquist ut sesongens første hattrick og ved sidebytte leder blåtrøyene med fem. 

Nyquist er ikke ferdig for kvelden og fire minutter ut i andre omgang lobber han inn sin fjerde og totalt 14. scoring for sesongen. Timen er passert da Finnerud setter sin andre for kvelden. 16-åringen har tatt flotte steg i sin første seniorsesong denne høsten og viser at det gror godt i klubben. 

Med drøye kvarteret igjen å spille kommer kveldens angrep og høydepunkt. En glimrende gjennombruddspasning fra debutanten Leon Sanne Sandin (16 år) finner jevngamle Finnerud på kanten. Han slår et presist innlegg på bakerste, finner Sean Olsen som header rett på keeper, men setter returen i nettmaskene. Olsen scorer alltid minst et mål hver eneste sesong! 

Gjestene pynter på resultatet like før slutt da reservekeeper Vemund Garden flukter et frispark opp i vinkelen. 

A-laget vinner overbevisende og tar neste sesong fatt på nye utfordringer i divisjonen over. Kampfakta:

Driv-Korsgård 8-1 (5-0)

Mjær stadion, ca 50 tilskuere 

Laget: (4-3-3) Theo Jørgensen - Stein Arild Degrum, Stian Skøyum, Anders Grøholt, Waleed Ul-Haq - Eirik Sørsdal, Mathias Hov, Vetle Basma - Christer Finnerud, Marius Nyquist, Vemund Garden. 

Innbyttere: Marius Skøyum, Joachim Flåten, Leon Sanne Sandin, Sean Olsen   

 


1-0 Nyquist 21 min

2-0 Nyquist 23 min

3-0 Garden 27 min

4-0 Finnerud 29 min

5-0 Nyquist 41 min

6-0 Nyquist 49 min

7-0 Finnerud 61 min

8-0 Olsen 73 min

8-1 Nilsen 87 min


Driv IL Fotball 

 


0 Kommentar

Hjemmekamp for A-laget torsdag - Møt opp for å hylle opprykksgutta!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 24. Sep 2019

A-laget klarte målsettingen og torsdag skal opprykket krones med årets siste hjemmekamp. Som suverene serievinnere ønsker blåtrøyene å avslutte med stil og håper på folkefest i serieavslutningen. 

Drivs beste menn har vunnet samtlige hjemmekamper i år og ønsker å fullføre den statistikken når Korsgård kommer på besøk. Etter en suveren høstsesong har A-laget rykket i fra sine konkurrenter og sikret både serietittel og opprykk tre runder før slutt. 

Torsdag skal det krones og vi håper supportere, familie og venner finner veien til stadion for å gi gutta den hyllesten de fortjener. 

Kiosken er åpen.

Kampstart kl.20.15


Driv IL Fotball 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline